HEMLARM

HEMMALARMHEMMALARM
HEMMALARM
​​​​Ett inbrottslarm fungerar avskräckande på den som tänkt bryta sig in, det påkallar uppmärksamhet. Inbrottslarmet kan kombineras med brandlarm, passagekontroll, kameraövervakning, överfallslarm / trygghetslarm, vattenlarm m.m.   

Det finns idag både trådlösa och trådbundna inrottslarm. Larmen kan vara centralansluta till en larmcentral, eller lokalt, som då ringer upp ett forutbestämt antal abonnenter.
Om du kopplar larmet till din mobil tillkommer inga övriga kosnader som t.ex. månadsabonnemang.
Du bestämmer själv!

Normalt har inbrottslarm en uppringare kopplad till fast telefon, via IP-telefoni eller GSM-sändare. Alla alternativ är idag möjliga att "störa ut" så att inget larm skickas vidare.
För att säkerställa att ett larm når fram rekommenderar vi att använda två av dessa i kombination.

Kraven från försäkringsbolagen är idag hårda och det gäller att anpassa larmet efter kraven du får, hör av er till oss så hjälper vi er att hitta ett larm  som passar era krav.
Här nedan finns en liten film på hur ett av våra trådlösa larmsystem fungerar, detta systemet fungerar väldigt bra som ett hemmalarm! Tänk på att trådlösa larm är inte godkända att använda i butiker/lokaler som har larmkrav av sitt försäkringsbolag.